Singlecamping

DatoSinglecamping i uge 27-28-29-30Gudenå Camping tilbyder singlecamping, hvor du får en dejlig ferie i selskab med dine børn og andre singler. Giv børnene en anderledes ferie og en god oplevelse med masser af hyggelige stunder og aktiviteter. Tag dem med på camping og hytteferie, hvor de kan møde og lege med en masse nye legekammerater. Alt imens du kan hygge dig med de andre singler, læse en god bog eller måske bare nyde solen, poolen og naturen. Du kan kombinere med en kanotur for dig og din børn, måske sammen med nogle af de andre.

Vi er en lille campingplads, hvor i bor tæt på alle faciliteterne og poolen.

Vi ønsker at skabe rammerne for at i kan holde den perfekte ferie som familie, samtidig med at i har muligheden for at møde andre familier. Der vil være mulighed for at benytte vores fælleslokale, hvor i også kan benytte en del af terrassen og fællesgrillen. Vi håber på mange hyggelige aftenstunder, vi sætter rammerne, men i bestemmer selv hvad jeres ferie skal bruges til.

Hytte og Kanotur

Hytte og kanotur2 dags kanotur med overnatning1. kano med overnatning for 2 i dobbeltværelse kr. 1.495,-
1. kano med overnatning for 2 voksne og 2 børn i 4 personers hytte kr. 1.650,-
2. kanoer med overnatning for 6 personer i hytte kr. 2.775,-
2. kanoer med overnatning for 6 personer i luksushytte kr. 2.950,-

Familie- eller Firmatur

FamilieturVi hjælper gerne med at tilrettelægge en skøn weekend eller andet, for hele familien eller vennegruppen 🙂 Ring og vi snakker om hvad vi kan hjælpe jer med 🙂Tel: 75763070 eller mail: info@gudenaacamping.dk
FirmaturenDagsarrangement.
Vi har konceptet med morgenmad, evt. møde eller andet, kanotur på Gudenåen, hvor vi kan sørge for frokosten, hjemkomst til pladsen, hvor man evt. slutter med et grillarrangement.
Flere dage med overnatning. Ring og vi snakker om hvad vi kan hjælpe med:)
Vi har også mulighed for at få en Coach til at arrangere forskellige ting 🙂
Tel: 75763070 eller mail: info@gudenaacamping.dk